Wat is Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is meer dan een massage zoals wij die hier in het westen kennen en een tip voor de massageliefhebbers. Het is 3000 jaar geleden onstaan in Hawai en het helpt je weer om in balans te komen. Een Lomi-sessie helpt fysieke, emotionele en mentale spanningen los te laten.

Uitgevoerd met mijn handen én met het zachte deel van de onderarmen wordt de massage uitgevoerd met speciale warme lomi-massageolie met lange, vloeiende strijkingen over het hele lichaam.

Lomi is een Hawaainse term en betekend "drukken, kneden en wrijven". Alleen de naam al belooft je een ongekend genot. Wanneer we in ons leven met fysieke en emotionele problemen te maken krijgen, betekend dat eenvoudigweg dat we niet meer in balans zijn.

Werking:
Een Lomi lomi massage duurt 0,5 tot 1,5 uur en bevrijd je van spanning en stress. Het is een zachte en ritmische massage die ontstaan is op de Hawaiaanse eilanden. Lomi Lomi stimuleert de bloedsomloop, lymfestelsel en ontgift het lichaam. De energiestroming wordt gestimuleert, de vitaliteit wordt hersteld en de stress wordt vermindert.

Hawaiiaanse LOMI LOMI Tempelmassage