Wilt u medewerkers bij uw bedrijf of organisatie, bezoekers of klanten in het zonnetje zetten? Geef ze dan een massage van Respectfultouch.

Naast het verzorgen van stoelmassage op de werkplek, komt onze masseur naar beurzen, feesten, openingen, bedrijfsuitjes en andere evenementen.

Op dergelijke gelegenheden kan de stoelmassage eenvoudig worden ingezet daar voor het geven van de stoelmassage niet meer nodig is dan de massagestoel (wordt meegenomen) en een ruimte van 3 bij 4 meter.

Vertel ons wat u wenst !

TouchPro stoelmassage is in de jaren 80 ontwikkeld door de Amerikaan David Palmer en is gebaseerd op de eeuwenoude Chinees en Japanse drukpuntenmassage (accupressuur). Door een 90-tal drukpunten te behandelen op hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de circulatie verbeterd. Blokkades worden opgeheven, zuurstof en voedingsstoffen verspreiden zich sneller en makkelijk door het lichaam en afvalstoffen worden in korte tijd afgevoerd. Deze massagetechnieke heeft bovendien een opbouwend effect. Na enkele behandelingen word je je meer bewust van je lichaam. Zo kan je beter je grenzen bewaken en kunnen chronische klachten als RSI, hoofdpijn, rug-, nek-, of schouderklachten vaak voorkomen worden. Je hoeft nog geen klachten te hebben om een stoelmassage te ondergaan. Je kan er gewoon heerlijk van genieten. Fris en fit dankzij stoelmassage