Stoel06Stoelmassage is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse vorm van drukpuntmassage (traditionele Japanse accupressuur massage). De cliënt wordt behandeld op de speciaal voor deze massage ontworpen stoel.

De drukpuntmassage wordt met de duim, elleboog en met de handen door de kleding heen uitgevoerd en duurt ongeveer 15 minuten.

De behandeling bestaat uit een massage van schouders, armen, handen, rug, hoofd en nek. De stoel ondersteunt alle lichaamsdelen. De massage werkt zowel ontspannend als activerend in deze korte tijd.

Stoelmassage bevordert de bloed- en lymfecirculatie en het stimuleert de spieren om de afvalstoffen los te laten. Door de verbeterde bloedsomloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker in de spieren en hersenen worden opgenomen. De stimulatie van het lymfesysteem verhoogt de lichamelijke weerstand. De energiehuishouding van het hele lichaam komt in balans.

Werknemers vormen het onmisbare fundament voor een organisatie. Een bijdrage aan hun gezondheid is een investering voor de toekomst. Regelmatige massagebehandelingen verhogen de productiviteit, het concentratievermogen wordt verbeterd en het ziekteverzuim wordt verlaagd. Door uw werknemers regelmatig te laten masseren geeft u ze een extraatje dat bewijst dat hun welzijn uw zorg is.

Het opleidingsinstituut TouchPro® Europe werkt als enige in Europa met een licentieprogramma en onze masseurs worden jaarlijks door hen getoetst of ze nog voldoen aan de kwaliteitseisen.

 

Neem contact op voor een proefmassage bij uw bedrijf! 50% korting!